Emre Arslan

Torsdagens internationale rygter

Herunder følger dagens internationale rygter.
Paris St-Germain-angriberen Kylian Mbappe kan kræve en OL-klausul indsat i enhver potentiel kontrakt med Real Madrid, efter at den 22-årige offentligt udtrykte sit ønske om at repræsentere Frankrig ved Paris-legene i 2024. (AS)

Brasilianske Palmeiras er interesseret i at hente Manchester United-angriberen Edinson Cavani, når uruguayanerens kontrakt udløber næste sommer. (Daily Express)

Barcelona håber på at binde den franske kantspiller Ousmane Dembele til en ny treårig kontrakt inden udgangen af november. Dembele, hvis nuværende aftale udløber næste sommer, siges at have accepteret en lønnedgang. (Mundo Deportivo)

Barcelona vil have den 24-årige Tottenham-midtbanespiller Tanguy Ndombele i januar, men har muligvis kun råd til en låneaftale til franskmanden. (Sport)

Liverpools fodbolddirektør Michael Edwards, som havde en stor rolle i de rødes seneste succes og medvirkende til at hente folk som Mohamed Salah og Virgil van Dijk, kan muligvis flytte til tyske RB Leipzig i januar. (Daily Mail)

Everton overvejer at hente Mallorcas midtbanespiller Iddrisu Baba i januar. (Fichajes)


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER