Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det forventes, at Newcastle går efter den tidligere Liverpool-midtbanespiller Philippe Coutinho, som Barcelona er ivrige til at sælge. (Sport)


Manchester United planlægger at scoute Monacos højt vurderede franske midtbanespiller Aurelien Tchouameni, da de har optrappet deres søgen efter en afløser for Paul Pogba. (Football Insider)

Villarreal-træner Unai Emery afviste et skifte til Newcastle, fordi klubben ønskede en klausul i hans kontrakt, som ville give dem muligheden for at fyre ham, hvis The Magpies rykkede ned i slutningen af sæsonen. (Daily Mirror)

Manchester City har fortalt Leicester-manager Brendan Rodgers, at de ville være interesserede i, at han overtog efter Pep Guardiola, når spanieren forlader Premier League-mestrene. (Leicester Mercury)

Tottenham fører kapløbet om at hente den 21-årige Fiorentina-angriber Dusan Vlahovic og serberen er åben for et skifte til Premier League. (La Nazione)

Wolves planlægger at "fremskynde samtaler" med RB Leipzig for at gøre Hwang Hee-chans lån til en permanent aftale. Klubben kunne også genoplive deres forsøg på at hente den portugisiske landsholdsspiller Renato Sanches fra Lille. (Birmingham Mail)


West Hams højreback, Ben Johnson, tilbydes en ny kontrakt af Premier League-klubben efter at have brudt ind i David Moyes' start opstilling. (Daily Star)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik