Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Tottenham må opgive 2 milliarder for et spillerbudget, hvis Antonio Conte skal kunne føre Spurs til et mesterskab. Herunder er tirsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Newcastle planlægger at annoncere sin nye manager i denne uge, hvor den nuværende Villarreal-cheftræner, Unai Emery, der tidligere stod i spidsen for Arsenal, fremkommer som den førende kandidat. (Mirror)


Emery siger, at han “ikke ved noget som helst” omkring spekulationerne, der forbinder franskmanden til managerposten i Newcastle. (Metro)

Antonio Conte er klar til at underskrive en 175-millioner-kroner-kontrakt og blive Tottenham-manager. Den tidligere Inter-cheftræner kan styre træningen allerede i dag. (Telegraph)

Conte har bedt Tottenham-bestyrelsesformanden, Daniel Levy, om et transferbudget på 2,07 milliarder kroner til at købe seks Serie A-spillere, som er blevet identificeret af italieneren. (Calciomercato)

Tottenham er klar til at betale Nuno Espirito Santo en afskedspakke til en værdi på 122 millioner kroner. Dog kunne Spurs have fyret portugiseren ganske gratis ved slutningen af denne sæson, da en fyringsklausul ville gøre sig gældende, hvis ikke at Santo placerer Tottenham i top-seks. (Sun)

Arsenal overvejer at byde på Torinos 27-årige italienske angriber, Andrea Belotti. (Calciomercato)


Arsenal vil sætte en lejeaftale op for den 23-årige serbiske angriber, Luka Jovic, der spiller i Real Madrid. (Express)

Chelsea vil tage en beslutning omkring udlejede Billy Gilmour til januar. Den 20-årige skotte har ikke fået den ønskede spilletid i Norwich i denne sæson, hvilket er en bestanddel af aftalen. (Goal)

Aston Villa har haft uformelle samtaler med den tidligere Roma-cheftræner, Paula Fonseca, da klubben kigger efter potentielle erstatninger for Dean Smith i managersædet. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik