Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image

Manchester United vil ikke sælge Paul Pogba til januar og er forberedt på, at den franske midtbanespiller forlader klubben gratis i slutningen af sæsonen, når hans kontrakt udløber. (Telegraph)


Leicester City-manager Brendan Rodgers er en potentiel afløser for Ole Gunnar Solskjær i rollen som Manchester United-manager. (ESPN)

Liverpool vil have egyptiske Mohamed Salah til at underskrive en ny kontrakt inden januars transfervindue åbnes. (Football Insider)

Manchester United-angriber Cristiano Ronaldo vil stadig være landsholdsaktuel for Portugal ved VM i 2026. (Sun)

Newcastle er interesseret i at hente Manchester Uniteds Jesse Lingard. Den 29-årige engelske midtbanespiller er blevet sat i forbindelse med et januar-skifte til St. James´ Park. (Sun)

Chelsea-forsvarer Antonio Rudiger er blevet sat i forbindelse med et skifte til Liverpool. Den 28-årige tyske forsvarsspiller har kontraktudløb næste sommer og har stadig ikke underskrevet en ny kontrakt med Chelsea. (Express)


Aston Villas argentinske keeper Emiliano Martinez topper Tottenhams ønskeliste, hvis 34-årige Hugo Lloris skulle forlade klubben. (Independent)

Den tidligere engelske landsholdsspiller og Chelsea-anfører John Terry, nævnes som mulig Newcastle-træner. Det ville i så fald være den 40-åriges første manager-job. (Mirror)

Arsenal-manager Mikel Arteta udtaler, at den franske forsvarsspiller William Saliba kan komme til at kæmpe om en plads i Arsenal-truppen, når han vender tilbage fra lejeopholdet i Marseille næste sæson. (Goal)

Leicester-manager Brendan Rodgers har kaldt den belgiske landsholdsspiller, Youri Tielemans, for en af Europas bedste midtbanespillere. Manchester United, Liverpool og Bayern München sættes i forbindelse med den 24-årige Tielemans. (Mirror)

Crystal Palace-manager Patrick Vieira udtaler, at det var en fornøjelse at arbejde med den 21-årige midtbanespiller Conor Gallagher på leje fra Chelsea, men det er stadig for tidligt at snakke om en permanent aftale. (Independent)

Newcastles midlertidig manager, Graeme Jones, er blevet lovet en rolle som assistenttræner i klubben, uanset hvem der måtte tage over som klubbens manager. (Chronicle)

Arsenal er interesseret i at hente Club Brügges hollandske kantspiller Noa Lang. Arsenals jagt har fået et ekstra boost, da Borussia Mönchengladbach har droppet deres interesse i Lang. (Football.London)

Manchester United holder øje med den 18-årige Real Madrid-forsvarer Marvelous Antolin Garzon. Det spanske stortalent siges at være en stjerne i svøb i Spanien. (Bernabeu Digital)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik