Fodbold nyheder

Retov storroser tilbagevenden back

Af Niels Nedergaard

Blas Riveros er tilbage efter en længerevarende skade, og Brøndby-backens niveau efter skaden imponerer klubbens assistenttræner, Martin Retov.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Den paraguayske venstreback Blas Riveros fik sidste år den værst tænkelige start på Brøndby-karrieren, da han måtte udgå med en slem korsbåndsskade i sin blot anden optræden for klubben.

Nu er paraguayeren dog tilbage for fulde vigør og leverede senest et glimrende indhop mod rivalerne fra FC København. Comebacket er da heller ikke gået ubemærket hen hos trænerstaben i klubben, og Blas Riveros møder således store roser fra holdets assistenttræner, Martin Retov.

- Jeg synes egentlig, at han har været meget positiv, og selv om han selvfølgelig ikke er så dygtig på engelsk, så har vi jo en tolk på ham, der hjælper, hvis der skulle være et eller andet elementært, vi lige skal have forklaret ham. Men han er en positiv ung mand, som er glad for at være her, tror jeg. Han virker ubekymret, både som person, men også i forhold til sin skade og det her med at komme tilbage, siger Retov til tipsbladet.dk, inden han tilføjer:

- Jeg må sige, at jeg sjældent har set nogen komme så ubekymret over en stor skade, som det i virkeligheden var. Jeg synes, at han fra dag et gået ud og vist, at han gerne vil være med her og ikke trækker sig i noget, hvor man normalt vis nok ville sige, at man lige skal finde sin krop igen. Der har han virket bomstærk fra dag et af. Så godt arbejde af den fysiske stab også, forklarer Brøndby-assistenten.

Blas Riveros har endnu ikke været at finde i startopstillingen for Brøndby i denne sæson, hvilket giver god mening efter den lange skadespause. Torsdag aften får den 23-årige back dog måske muligheden for at spille fra start, når Brøndby gæster Serie 1-mandskabet Aalborg Freja i Sydbank Pokalen.

Mere om Blás Riveros

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik