Fodbold nyheder

Rystet Bayern-profil:
Aldrig oplevet noget lignende

Af Niels Nedergaard

Thomas Müller er chokeret over, hvad der skete onsdag aften, da Bayern München i noget nær stærkeste opstilling blev udraderet og tabte 0-5 til Borussia Mönchengladbach i pokalturneringen.

Article image
Ritzau-Scanpix

For første gang i 43 år tabte Bayern München med fem mål i en fodboldkamp. Ydmygelsen fandt sted onsdag aften, da den tyske storklub løb ind i en sand øretæve og tabte 0-5 til Borussia Mönchengladbach i pokalturneringen.

Dette var endda til trods for, at klubben stillede op med stjerner som Robert Lewandowski, Thomas Müller og Leroy Sané. Faktisk var det i nærmest stærkeste formation, at Bayern gik ind til opgøret mod Gladbach.

Kampen udviklede sig dog til at blive et mareridt for de mangedobbelte tyske mestre, og derfor var Bayern-profilen Thomas Müller efter kampen hurtig til at undskylde for holdets præstation onsdag aften.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg er ked af, at vi skuffede vores fans, og vi kan kun undskylde over for dem og befolkningen i Gladbach, sagde Müller på et pressemøde efter kampen ifølge de tyske medier heriblandt Sky Sport Germany.

Bayern-træner Julian Nagelsmann var ikke til rådighed for holdet til onsdagens pokalbrag, da han er smittet med coronavirus og er derfor sendt en tur i isolation.
Det er dog ingen undskyldning, at holdet var uden sin normale cheftræner til opgøret mod Gladbach, mener Thomas Müller.

- Det var en katastrofal præstation af os med undtagelse af Neuer (Manuel Neuer, red). Det er svært for os at forstå, men vi skal lægge det hurtigt bag os, for vi skal spille igen lørdag, lød det fra en skuffet Thomas Müller.

Bayern München møder lørdag Union Berlin på udebane, hvilket kan vise sig at blive en svær opgave for den tyske storklub, da Union Berlin fortsat er ubesejret på hjemmebane i denne sæson og indtager i øjeblikket femtepladsen efter de første ni kampe i Bundesligaen.Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik