Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image

Liverpool har sluttet sig til kampen med Manchester United om at købe den engelske midtbanespiller Kalvin Phillips, der har en pris på 530 millioner kroner. (Star)


Manchester United er forberedt på, at Paul Pogba forlader når hans kontrakt udløber næste sommer, og mener, at det er mere fordelagtigt at beholde franskmanden indtil slutningen af sæsonen end at sælge ham i januar. (ESPN)

Liverpool er en af de klubber, der viser interesse i at hente den engelske midtbanespiller Jude Bellingham fra Borussia Dortmund. (Sport1)

Marc Overmars forlader Ajax for at blive Newcastles fodbolddirektør i januar eller februar. (De Telegraaf)

Manchester United vil blive tvunget til at betale Ole Gunnar Solskjær en fratrædelsespakke på 66 millioner kroner, hvis de fyrer ham nu. (Sun)

Cristiano Ronaldo har forsøgt at samle Manchester Uniteds omklædningsrum og opfordret holdkammeraterne til at støtte Solskjær. (Manchester Evening News)


Chelsea kigger på Sevillas franske forsvarsspiller Jules Kounde samt Juventus midterforsvarer Matthijs de Ligt, da de frygter at Antonio Rudiger, og danske Andreas Christensen kan forlade klubben. (Eurosport)

Liverpool planlægger at bruge et stort Sign-on fee for at hjælpe Mohamed Salah med at blive deres højest betalte. (Teamtalk)

Michael Edwards planlægger at forlade sin rolle som Liverpools sportsdirektør i slutningen af sæsonen, og den 41-årige englænder har ikke et nyt job gjort klar. (Football Insider)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE