Fodbold nyheder

Officielt:
Barcelona giver Koeman sparket

Af Daniel Jensen

Nederlaget til Rayo Vallecano var dråben, der fik bægeret til at flyde over.

Article image

En niendeplads i La Liga. Nederlag til Real Madrid i El Clásico på hjemmebane. To store nederlag i Champions League til henholdsvis Bayern München og Benfica. Nederlag til oprykkerne fra Rayo Vallecano her til aften. Det er den virkelighed, som FC Barcelona står i lige i øjeblikket, og det har kostet Ronald Koeman jobbet.

Klubben har netop bekræftet på sin hjemmeside, at hollænderen ikke længere skal være træner i den spanske storklub. Klubbens præsident, Joan Laporta, overbragte nyheden til Koeman efter aftenens nederlag. Hollænderen får lov til at sige farvel til truppen i morgen, og klubben slutter sin pressemeddelelse med at takke ham for sin indsats. Hvem der overtager jobbet, melder de dog intet om.

Ronald Koeman overtog jobbet i FC Barcelona forrige sommer efter en periode som hollandsk landstræner, og han nåede at stå i spidsen for holdet i 67 kampe. Her hentede han 40 sejre, 11 uafgjorte og led 16 nederlag. Det blev også til en enkelt pokal, da klubben vandt sidste sæsons Copa del Rey efter en 4-0-sejr over Athletic Bilbao.


Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik