Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United-midtbanespiller Paul Pogba ignorerede sin manager Ole Gunnar Solskjær er sit røde kort i 5-0-nederlaget til Liverpool i weekenden. Franskmandens forhandlinger om en ny kontrakt med Manchester-klubben, er desuden gået i stå. (Sun)


Manchester United har listet fire kandidater til at erstatte den pressede manager Solskjær. Listen indeholder Zinedine Zidane, Antonio Conte, Leicesters Brendan Rodgers og Ajax´ Erik ten Hag. (Sun)

Paris Saint-Germains Mauricio Pochettino er stadig Manchester Uniteds førsteprioritet, som Solskjærs erstatning. (Star)

Solskjær har tre kampe til at redde sig selv som Manchester United-manager (Telegraph)

Newcastle er villig til at tilbyde Ten Hag en løn på 53 millioner kroner om året efter skat, men hollænderen er ikke meget for at forlade trænersædet i Ajax. (Mail)

Newcastle har heller ikke opgivet håbet om at hente klubbens tidligere manager, Rafael Benitez, som nu står i spidsen for Everton. (Football Insider)


Tidligere Roma-boss Paulo Fonseca er klar til at overtage trænersædet i Newcastle, men klubbens nye ejere overvejer stadig deres muligheder. (Fabrizio Romano)

Tottenhams engelske midtbanespiller Dele Alli, er blevet udeladt af kamptruppen til Carabao Cup-kampen mod Burnley, hvilket puster til rygterne om Allis Tottenham-exit. (Mail)

Arsenal kæmper med at overbevise 20-årige William Saliba om, at hans fremtid ligger på Emirates Stadium og kan blive tvunget til at sælge den franske forsvarsspiller, som viser lovende takter på et lejeophold i franske Marseille. (Sun)

Arsenal planlægger at kæmpe med Manchester City, om Barcelonas spanske højreback Sergi Roberto, som kan hentes på en fri transfer. (Fichajes, via talkSPORT)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE