Fodbold nyheder

Zinedine Zidane afviser Manchester United-rygte

Af Philip Sinkbæk Jensen

Managersædet brænder under Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. En ny manager er på ledelsens læber, men det bliver ikke Zinedine Zidane for nu.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tredobbelte Champions League-vindende cheftræner, Zinedine Zidane, er arbejdsløs, men vil ikke tage managerjobbet i Manchester United, hvis det bliver en mulighed.

Ifølge spanske Mundo Deportivo, så tænker Zidane ikke på Manchester United, men mere på at nyde sin arbejdsløse situation, hvor franskmanden dog monitorerer trænersituationen hos både Paris Saint-Germain og det franske landshold.

Zinedine Zidane føler sig opslidt efter sin sidste tid i Real Madrid, hvor han startede som lyn og torden og førte holdet til tre Champions League-triumfer, men havde et opslidende sidste år, hvor han sagde op et år før tid.

Derfor skal batterierne lades op, og succestræneren fokuserer netop på dette. Derfor er Manchester United såvel som Newcastle udelukket for trænerprofilen.

Dog tænder et potentielt trænerjob hos Paris Saint-Germain noget i Zidane, da et job i PSG kan betyde, at franskmanden vender hjem til Frankrig efter mange år som bosiddende i Madrid. Zidane kender verdensstjernerne på holdet, hvor Ramos og ham tidligere har arbejdet tæt sammen.

Derudover monitorerer Zidane jobbet som fransk landstræner, da det vil betyde, at han kan være fortsat bosat i Madrid, som han ønsker. Dog er der intet, der tyder på, at den nuværende landstræner, Didier Deschamps, står til at tage afsked fra holdet eller blive fyret.

Zidane afventer sin situation og planlægger ikke at vende tilbage til den hektiske livsstil.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik