Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Mohamed Salah skruer op for lønkravet, fordi at hank an tillade sig det. Herunder er tirsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpools 29-årige ægyptiske angriber, Mohamed Salah, har nu hævet sit lønkrav til 4,4 millioner kroner om ugen. (Football Insider)


Ole Gunnar Solksjær kæmper for at redde sit managerjob hos Manchester United, og den 48-årige nordmand har allerede mistet tiltroen til et par spillere i sin trup. Dette have han angiveligt også inden 0-5-afklapsningen mod Liverpool. (ESPN)

Manchester Uniteds ledelse har seriøse overvejelser om at fyre Solskjær inden den næste kamp mod Tottenham på lørdag. (Manchester Evening News)

Newcastle har udset sig Aston Villas 27-årige zambiske midtbanespiller, Marvelous Nakamba, der kan skifte til januar. (Football Insider)

Chelseas 22-årige engelske forsvarsspiller, Trevoh Chablobah, er tæt på at lukke en ny langtidskontrakt med Chelsea eftersom at Chabolah har banet en vej for sig selv med flot spil i denne sæson. (Football Insider)

Den 24-årige hollandske Manchester United-midtbanespiller, Donny van der Beek, har besluttet at skifte agent, da han er interesseret i at skifte væk fra klubben, hvor både Everton, Newcastle og Juventus er meldt interesserede. (Metro)


Chelseas nye kontrakt med den 25-årige danske centerback, Andreas Christensen, er gået helt i stå. Dette er selvom, at begge parter blev enige om en ny aftale for to måneder siden. (Goal)

Manchester City-akademidirektøren, Jason Walcox, vil afholde møder med Newcastle om at overtage den nye rolle som fodbolddirektør hos Newcastle. Dialogen opstod eftersom at Newcastle har været i dialog med Marc Overmars, der i øjeblikket er teknisk direktør i Ajax. (Star)

Tottenham, Aston Villa, og Everton er alle interesserede i at tilknytte Stokes 23-årige australske forsvarsspiller, Harry Souttar. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE