Fodbold nyheder

Leicester-stjerne åbner op:
Sværeste tid i min karriere

Af Kasper Leif Pedersen

Leicester Citys midtbanespiller James Maddison har åbnet omkring perioden, der har været den hårdeste tid i sin karriere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Leicester-midtbanespilleren James Maddison kom endelig på måltavlen i denne sæson, da Leicester søndag vandt 2-1 over Thomas Franks Brentford. Det har ellers været en svær sæsonstart for den engelske midtbanespiller, der ikke før søndagens opgør var kommet på måltavlen. Nu har den tidligere Norwich-spiller udtalt sig til Mirror om den hårde periode:

- Det har nok været den sværeste tid i min karriere. Folk udefra kender ikke til mit liv og ved ikke, at jeg er min egen største kritiker. Hvis jeg har en dårlig kamp, så ser jeg kampen med det samme, siger James Maddison.

I forrige uge var det første gang i denne sæson, at James Maddison kunne levere en assist, da han lagde op til en af Patson Dakas fire scoringer i 4-3-sejren over Spartak Moskva i Europa League. Dog er det ikke kun det, der har naget den 24-årige englænder.

- Mål og assist er en del af det, men det handler også om at spille godt til det niveau, som jeg ved, at jeg kan levere. Jeg havde en god snak med manageren (Brendan Rodgers, red.), og fortalte ham, at jeg var lidt lav på selvtillid. Det er første gang, at jeg har været i stand til at åbne mig op og sige det, idet det sætter dig i en form for sårbar position, siger englænderen.

James Maddison og Leicester kan fortsætte på deres gode stime på lørdag, da man Arsenal skal besøge King Power Stadium.

Mere om James Maddison

Mere om Leicester

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik