Fodbold nyheder

Mandagens internationale rytgter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Et mål scoret mod Paris Saint-Germain kan skaffe interesse fra Premier League-klubber. Herunder er mandagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Angers-midtbanespilleren, Angelo Fulgini, tiltrækker sig interesse fra flere Premier League-klubber efter at den 25-årige franskmand scorede mod Paris Saint-Germain i sidste weekend. (Sun)

Den 33-årige brasilianske Real Madrid-back, Marcelo, har indikeret, at han ønsker at forlade klubben efter indeværende sæson til fordel for den brasilianske klub, Fluminese. (El Nacional)

Chelsea har forhørt sig omkring tilgængeligheden på Portos 24-årige kantspiller, Luis Diaz, der dog også er blevet kontaktet af repræsentanter fra Newcastle, Bayern München og Real Madrid. (Nicolo Schira på Twitter)

AC Milan er nået til en situation med Franck Kessie omkring kontraktforlængelse, hvor ingen af parterne rykker sig. Den 24-årige ivorianer er blevet sat i forbindelse med de største klubber i Europa. (Calciomercato)

Arsenal-duoen, 23-årige Konstantinos Mavropanos og 22_årige Matteo Guendouzi, der begge er på lejeaftaler i henholdsvis Stuttgart og Marseille, forventes at skifte til disse klubber på permanente aftaler denne sommer. (Football London)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik