Kasper Leif Pedersen

Politiet efterforsker Palace-fans kritiske banner om Newcastle-ejere

Et banner fra Crystal Palaces fans med kritik af de nye Newcastle-ejere, bliver nu efterforsket af det britiske politi.
I lørdags spillede Crystal Palace imod Newcastle på Selhurst Park i Premier League og kampen blev 1-1. Dog var det ikke resultatet, der tog overskrifterne i medierne, men i stedet et banner som hjemmeholdets fans fra Crystal Palace luftede under kampen. Banneret viste overskriften ’Premier League-ejertest’ hvor der nedenunder var en tjekliste med nogle punkter, som alle var krydset af. Punkterne indebar halshugning, mord, censur, overtrædelse af menneskerettigheder og forfølgelse.





Reaktion fra de vrede Crystal Palace-fans kom i kølvandet på, at Newcastle i denne måned var blevet overtaget af og solgt til et saudiarabisk konsortium med Investeringsfond PIF i spidsen, som har kronprinsen Mohammed Bin Salman som formand. Efter reaktionen for Crystal Palace fansene har det engelske politi kommenteret på hele situationen i et tweet.

- Lørdag den 23. oktober modtog politiet en anmeldelse om et stødende banner, der blev vist af Crystal Palaces fans. Politibetjene er ved at undersøge informationerne og efterforsker i sagen. Enhver beskyldning om racisme tages meget seriøst, slutter Croydon Metropolitan Police Metropolice på Twitter.



PIF anslås at have en værdi på over 2.5 billioner kroner.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER