Manchester United kom igen mod Atalanta og sikrede vigtige point.
En spændende kamp venter på Old Trafford, tempo og underholdning var allerede garanteret inden startfløjtet, da Manchester United tog imod Atalanta.

Englænderne var kæmpe favoritter, og med Rashford tilbage i startopstillingen var forventningerne kæmpe store.

“De røde djævle” lagde sig tungt på bolden, mens Atalante kom med stikangreb den anden vej, United kom dog ikke frem til det store.

Italienerne var tilgengæld effektive, og to angreb senere var udeholdet på 0-2. På trods af flere store chancer til hjemmeholdet, var det også stillingen på vej ned i spillertunnelen.

Manchester United kom stærkt ud til anden halvleg, og efter ti minutter kunne Rashford på kølig vis reducere norditalienernes føring.

De kom også på 2-2, inden Ronaldo kunne pande hjemmeholdet i front. Også kunne festen på Old Trafford begynde.