Fodbold nyheder

Svensk bomber till Manchester?

Af Philip Sinkbæk Jensen

Både Manchester United og Manchester City overvejer at aktivere Alexander Isaks frikøbsklausul.
Article image
Alexander Isak har netop forlænget sin kontrakt med Real Sociedad til 2026, men kan allerede skifte klub til sommer, når Manchester-giganterne påtænker at indløse svenskerens frikøbsklausul.


Den 22-årige svenske landsholdsangriber har en frikøbsklausul på 670 millioner kroner. Høje priser har dog aldrig stoppet de helt store klubber i at handle eftertragtede angribere, og det er 1,92 meter høje Isak blevet efter at have scoret 34 mål i 96 kampe for Real Sociedad. Derudover spillede Isak energisk og flot under sommerens EM-slutrunde, hvor han leverede to assists i fire kampe.

Manchester United har udset sig Isak til at være en langtidsinvestering, da 37-årige Cristiano Ronaldo ser ud til at være dalende i niveau. Derudover søger bysbørnene fra Manchester City efter den gyldne angriber, der skal erstatte Sergio Agüero.

Manchester United råder allerede over to svenske landsholdskammerater i Victor Lindelöf og Anthony Elanga, som Alexander Isak har spillet svensk ungdomsfodbold med gennem hele sin karriere.

Alexander Isak kom til Real Sociedad i 2019 fra Dortmund på en 111-millioner-kroner-transfer, og har i dag en markedsværdi på 300 millioner kroner.


Mere om Alexander Isak

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik