Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

En ny angrebskomet rygtes nu til Manchester. Herunder er tirsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City forlanger 600 millioner kroner for den 26-årige engelske angriber, Raheem Sterling, der er på ønskelisten i FC Barcelona. (Marca)


Den 29-årige ægyptiske Liverpool-angriber, Mohamed Salah, forlanger en løn på 3,5 millioner kroner om ugen, hvis profilen skal underskrive en kontraktforlængelse i Liverpool. (Telegraph)

Leeds og Newcastle er begge interesseret i Chelseas 27-årige midtbanespiller, Ross Barkley, der også er blokken hos Burnley. (90 Min)

Manchester United er klar til at kæmpe med Manchester City om underskriften på Real Sociedads 22-årige svenske angriber, Alexander Isak. (Fichajes)

Arsenal og Leicester monitorerer begge Southamptons 27-årige norske kantspiller, Mohamed Elyounoussi, eftersom at nordmanden har fået en flyvende start på denne sæson. (Sun)

Manchester United-manageren, Ole Gunnar Solskjær, er utilfreds med, at klubben mislykkedes i at købe en midtbanespiller. (Manchester Evening News)


Stemningen i Manchester United-omklædningsrummet ramte et nyt lavpunkt efter nederlaget til Leicester. United har ikke vundet i sine seneste tre ligakampe. (Times)

Everton monitorerer League One-klubben, Morecambe, og klubbens venstre-back, Connor Pye, der i en alder af 17 år imponerer flere scouts. (Footrball Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik