Europa: Champions League
FT
3 - 2
(0 - 2)
Manchester U
Atalanta
M. Rashford (53), H. Maguire (75), C. Ronaldo (81)
M. Pašalić (15), M. Demiral (29)
Kasper Duelund Jensen

Optakt: Manchester United - Atalanta

Old Trafford danner på onsdag rammen om et vigtigt opgør fra Champions Leagues gruppe F.
Kommentar:
Manchester United er kommet blandet fra start i denne sæsons Champions League-gruppespil, hvor det efter de første to kampe er blevet til et nederlag og en sejr. "De Røde Djævle" går derfor pressede ind til onsdagens møde med Atalanta, hvor der helst skal tre point på kontoen.

Det vigtige opgør mod italienerne fra Bergamo kommer dog på et meget ubelejligt tidspunkt for United, der lige nu er ramt af en voldsom nedgang på formkurven. Det er således kun blevet til en enkelt sejr i de seneste fem kampe, hvor det desuden er blevet til hele tre nederlag. Det seneste af disse kom så sent som i søndags, hvor Ole Gunnar Solskjærs tropper måtte se Kasper Schmeichel og resten af Leicester-mandskabet løbe med en fortjent 4-2-sejr på King Power Stadium.

Det skal dermed blive spændende at se, hvilken United-præstation, der bliver lagt for dagen på onsdag. Der er brug for en rigtig god en af slagsen, men der er dog ingen tvivl om, at Gian Piero Gasperini og co. har evnerne til at sparke endnu mere liv til en opblomstrende krisesnak på Old Trafford.

Karantæner og skader:
De engelske værter må fortsat klare sig uden Raphaël Varane, der sidder ude med en lyskeskade. Derudover er Anthony Martial og Amad Diallo begge tvivlsomme.

Hos de italienske gæster er man især hårdt ramt i forsvaret, hvor Rafael Toloi, Berat Djimsiti, Robin Gosens og Hans Hateboer alle er ude. Længere fremme på banen mangler desuden også Matteo Pessina, der døjer med en muskelskade.

Bud på kampens profil:
Duvan Zapata. United-defensiven havde massive problemer i den seneste kamp mod Leicester. Hvis de defensive udfordringer fortsætter i onsdagens kamp, så kommer Atalantas colombianske skarpretter til at notere sig for minimum en enkelt scoring.

Bud på kampens resultat:
De to hold ender med at dele i porten. 1-1.

Kampen spilles på onsdag d. 20/10 klokken 21:00 og kan ses på enten TV3+ eller Viaplay. Kampens dommer er Szymon Marciniak fra Polen

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER