Europa: Champions League
FT
4 - 0
(2 - 0)
Chelsea
Malmö FF
A. Christensen (9), Jorginho (21), K. Havertz (48), Jorginho (57)
Kasper Leif Pedersen

Optakt: Chelsea - Malmö FF

Onsdag aften skal Malmö FF op imod de forsvarende Champions League-mestre fra Chelsea.
Kommentar:
De forsvarende Champions League-mestre fra Chelsea tager onsdag imod Malmö FF på Stamford Bridge i hver deres tredje kamp i Gruppe H. Chelsea sidder P.t. på en andenplads i gruppen, efter at have vundet og tabt en af deres første to kampe, mens Malmö har tabt begge, hvor man stadig ikke har formået at komme på scoringstavlen. I den hjemlige turnering ligger Thomas Tuchel og sine Chelsea-tropper på 1.-pladsen, hvor man har formået at erhverve sig med 19 point i otte spillede Premier League-kampe.

I Champions League er historien lidt noget andet for London-klubben. Man startede sit titelforsvar ved at vinde 1-0 hjemme over Zenit St. Petersburg – som var Romelu Lukakus sidst scorede mål. I hovedstadsklubben andet Champions League-opgør tabte man 1-0 til Juventus i Torino, hvor Federico Chiesa scorede efter ti sekunder inde i anden halvleg.

For Malmö-træner, Jon Dahl Tomasson, så ser avancement fra Gruppe H mere eller mindre umuligt ud allerede efter to spillede kampe. Man startede Champions League-eventyret ud med at tabe 3-0 hjemme på Eleda Stadium til Juventus, hvor man to uger efter tog til Zenit, og tabte med hele 4-0. Dermed en skidt start for den danske Malmö-træner der har en målscore på 0-7.

I den svenske liga Allsvenskan er sagen noget helt andet for ’Den hvide skorpion’ hvor hans mandskab på nuværende tidspunkt også ligger på 1.-pladsen, men med syv kampe tilbage. Her har man fået 44 point i 23 kampe som er det samme antal point som Djurgardens IF og AIK Fotboll.

Karantæner og skader:
Chelsea:
Skaderne for hjemmeholdet er Antonio Rüdiger og Christian Pulisic hvor Hakim Ziyech er tvivlsom med sygdom.

Malmö:
For de svenske mestre er skadeslisten noget længere. Ude med skade er Felix Beijmo, Oscar Lewicki, Ova Toivonen og Jonas Knudsen hvor Anel Ahmedhodzic ikke er tilgængelig, da han fik rødt i 4-0-nederlaget imod Zenit.

Bud på kampens profil:
Chelsea har vundet de seneste fire kampe ud af seks mulige i alle turneringer, hvor storindkøbet Romelu Lukaku ikke har været på scoringstavlen. Dette kunne heraf sagtens kaldes for måltørke taget med hans kvaliteter i betragtning. Dog kunne det også være kampen for belgieren, der får vendt skuden, og dermed spiller en rolle imod et skadesplaget Malmö hold.

Bud på kampens resultat:
Chelsea vil være selvsikre for at få fuldt udnytte af en meget skadesplaget Malmö-trup, der har set underlegene i alle deres Champions League-kampe. Oven i det er det også et svensk mandskab, der stadig kæmper med om Allsvenskan-titlen og dermed eventuelt fokuserer mere på det. Et bud på et resultat lyder på en overbevisende 3-0 sejr til den engelske hovedstadsklub, hvor svenskere stadig har til gode at komme på tavlen.

Kampen bliver fløjtet i gang onsdag aften klokken 21:00 på Stamford Bridge af den Franske dommer, François Letexier, og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER