Fodbold nyheder

Juve-exit?:
De Ligt's agent snakker med Premier League-topklubber

Af Asbjørn Steffensen

Den talentfulde midtstoppers kan være på vej til et kæmpe Premier League-skifte.
Matthijs de Ligts italienske eventyr i Juventus har ikke været en udbredt succes. Siden sin ankomst fra Ajax i 2019, har den hollandske midterforsvarer døjet med skader og ofte været bagved klublegenderne Giorgio Chiellini og Leonardo Bonucci i køen til spilletid. De Ligt har egentlig kontrakt med Juventus indtil sommeren 2024, men kan allerede være på vej væk.


Ifølge det italienske medie Calcio Mercato er den 22-årige midtstopper i høj kurs hos flere store Premier League-klubber. De Ligts agent, Mino Raiola, er ifølge mediet i dialog med både Manchester City og Chelsea.

De to Premier League-topklubber er efter sigende begge interesserede i hente de Ligt, men Juventus vil ikke lade ham gå for mindre end hans nuværende frikøbsklausuls-beløb, der lyder på omkring 1,12 milliard danske kroner.

Juventus hentede de Ligt i Ajax efter den hollandske klubs fremragende sæson i 2018/19, hvor de nåede Champions League-semifinalen, men røg ud allersidste sekund til Tottenham. De Ligt blev hentet for cirka 632 millioner kroner og har spillet 83 kampe i stribede Juve-trøje.

Mere om Matthijs de Ligt

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik