Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United ledelsen har afsat 620 millioner kr. til det næste transfervindue, som vil være tilgængeligt, så længe de føler, at de kan følge med i titel-racet i Premier League. (Star)


Den tidligere Arsenal-midtbanespiller Jack Wilshere har rådet den engelske midtbanespiller Declan Rice, til at afvise tilbud fra Manchester United og Chelsea for blive i West Ham i stedet. (Mirror)

Chelsea-forsvareren Antonio Rudiger ønsker 3,5 millioner kr. om ugen for at underskrive en ny aftale på Stamford Bridge. (Mail)

Salahs agent er fløjet til Liverpool for at tale ansigt til ansigt om en ny kontrakt. (Mirror)

Newcastle har planlagt et budget på kun 440 millioner kr. til det første vindue under deres saudiarabiske ejere. (Telegraph)

Chelsea skal muligvis ændre deres beslutning om at sende den skotske midtbanespiller Billy Gilmour, ud på lån til Norwich, efter at The Canaries-manager Daniel Farke sagde "vi er ikke her for at udvikle spillere til andre klubber". (Express)


Liverpool har deltaget i løbet om den 22-årige Club Brugge-angriber Noa Lang sammen med Arsenal og Leeds. (Calciomercato)

Sevillas forsvarsspiller Jules Kounde har bedt sin agent om at forhandle med Manchester United, selvom den 22-årige franske landsholdsspiller også er et mål for Chelsea og Real Madrid. (El Nacional)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik