Fodbold nyheder

Barella og Inter kan ikke blive enige om ny kontrakt

Af Stefan Lindahl

Inter og klubbens midtbane-profil Nicolo Barella har svært ved at blive enige om en kontraktforlængelse.
Article image
Ritzau-Scanpix
Inter forsøger at skræmme eventuelle bejlere til deres midtbane-profil Nicolo Barella væk ved at forlænge italienerens kontrakt, selv om de to parter stadig har papirer på hinanden frem til sommeren 2024. Ifølge det italienske medie Corriere dello Sport går disse forhandlinger dog ikke fremragende for Serie A-klubben.


Angiveligt har Barella og hans agent bedt om en løn, som er højere end 46 mio. kroner om året. Inter har ikke i sinde at tilbyde midtbanespilleren mere end 34,4 mio. kroner om året, hvilken er tæt på at være den samme løn, som Barella modtager nu.

Barella og Inters ikke-gennemførte forsøg på en kontraktforlængelse har ifølge mediet lokket Paris Saint-Germain og Atletico Madrid ud af busken. Begge klubber er angiveligt opmærksomme på Barella-situationen i Inter, som stadig er økonomisk presset efter coronavirus-pandemien.

24-årige Barella har været i Inter siden sommeren 2019. Samlet set har Inter betalt italienerens tidligere klub Cagliari Calcio 325 mio. kroner for Barella.

Italieneren har spillet 96 kampe for Inter, og blev efter sidste sæson kåret til Serie A-sæsonens bedste midtbanespiller. I sommer var han med til at vinde EM med Italien, og han er nomineret til Ballon d’Or-titlen i år.

Mere om Nicolò Barella

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik