Philip Dar

Fredagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Robert Lewandowskis agent, Pini Zahavi, ser Manchester City som en ”mulig destination, for Bayern Münchens 33-årige polak, næste sommer. (Bild)

Real Madrid-boss Carlo Ancelotti er interesseret i at hente italienske Federico Chiesa, som i øjeblikket er udlejet til Juventus fra Fiorentina. (Fichajes)

Lille-præsident Olivier Letang har afsløret, at portugisiske Renato Sanches vil få lov til at forlade klubben, hvis et stort bud tikker ind til januar. (Express)

Den spanske Chelsea-forsvarer Cesar Azpilicueta er blevet nævnt, sammen med hans danske holdkammerat Andreas Christensen, som værende blandt spillere som FC Barcelona har øje med som mulige frie transfers næste sommer. (Fichajes)

Newcastle United har taget kontakt til Real Betis-franskmanden Nabil Fekirs repræsentanter. (Footmercato)

Sevilla har en fordel overfor Atletico Madrid i kampen om Arsenal-spilleren Alexandre Lacazette, da Arsenal er interesseret i Sevillas marokkanske angriber Youssef En Nesyri. (La Razon)

Karim Benzema udtaler, at han håber på ”en dag” at spille sammen med sin franske landsmand og Paris Saint-Germain-angriber Kylian Mbappe. (Mirror)

Fenerbache undersøger muligheden for at hente Tottenhams engelske midtbanespiller, Ryan Sessegnon, til januar. (Sun)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER