Fodbold nyheder

Liverpool vil hente en fri Ousmane Dembélé

Af Philip Sinkbæk Jensen

Liverpool har åbnet forhandlingerne om at tilknytte Ousmane Dembélé på en fri transfer til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jürgen Klopp er vild med den 24-årige franske FC Barcelona-kantspiller, Ousmane Dembélé, og har allerede startet forhandlingerne omkring en fri sommertransfer til Liverpool.

Ifølge Mundo Deportivo, så ser Liverpool Dembélé som en ideel spiller, der kan indgå og passe ind i det offensive klientel i klubben. Der er dog meldt flere klubber interesseret i ex-Dortmund-spilleren, der har kontraktudløb med FC Barcelona til sommer.

Dembélé har været omfattet af mange skader i sin tid i FC Barcelona, og har derfor ikke leveret tilbage for den store lønudgift på 90 millioner kroner om året, som franskmanden efter sigende får, samt givet tilbage for den 1,1-milliard-kroner-tunge transferudgift mellem FC Barcelona og Dortmund i 2017.

Liverpool kan først indgå formelle forhandlinger med Dembélé og FC Barcelona fra 1. januar 2022, når Dembélé går ind i sine sidste seks måneder af sin kontrakt. Frankmanden er stadigvæk knæskadet og har blot spillet 118 kampe for catalonierne, scoret 30 mål og leveret 21 assists på fire år.

Mere om Ousmane Dembélé

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik