Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Newcastle er på rov I de europæiske storklubber. Herunder er onsdagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Erling Braut Hålands agent, Mino Raiola, forventes at afholde forhandlinger med Manchester City til januar omkring et sommerskifte for den 21-årige nordmand. (Times)

Liverpool har startet forhandlingerne omkring FC Barcelonas 24-årige franske angriber, Ousmane Dembélé, der ønsker at tilknytte franskmanden på en fri transfer til sommer. (Mail via Mundo Deportivo)

Den 28-årige franske midtbanespiller, Paul Pogba, er på Real Madrid radar, da franskmanden har kontraktudløb med Manchester United til sommer. (AS)

Den 23-årige italienske kantspiller, Federico Chiesa, og den 22-årige hollandske centerback, Matthijs de Ligt, der begge spiller i Juventus, er begge blandt Newcastles transferønsker. (Tuttosport via Football Italia)

FC Barcelonas 26-årige centerback, Clement Lenglet, kan være den første spiller til at lande i Newcastle efter opkøbet af nye ejere. Den franske stjerne er ønsket af Premier League-klubben. (Sport.es)

Franck Kessies agent har afvist at forhandle med Inter omkring den 24-årige ivorianske midtbanespillers underskrift, da ivorianeren har kontraktudløb med AC Milan til sommer. (Calciomercato via Football Insider)

Den 26-årige spanske højreback, Hector Bellerin, har hintet, at spanieren ikke har nogle intentioner om at vende tilbage til Arsenal efter udlejningen til Real Betis for sæsonen ud. (El Desmarque via Mail)

Real Madrid vil gerne hente Tottenhams 24-årige spanske back, Sergio Reguilon, tilbage til Bernabeu inden næste sæson. (Defensa Central via Express)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik