Philip Sinkbæk Jensen

Wijnaldum om PSG-skifte: Jeg kan ikke sige, at jeg er fuldt ud glad

Efter at Lionel Messi er kommet til klubben, er Georginio Wijnaldum sjældent et emne hos Mauricio Pochettino.
Georginio Wijnaldum erkender, at hollænderen ikke er helt glad ved at være skiftet til Paris Saint-Germain eftersom at han ingen spilletid har fået, og ikke ser ud til at få det foreløbigt.

Wijnaldum var en vigtig brik hos Liverpool gennem fire sæsoner, men må nu se sig underprioriteret af cheftræneren Mauricio Pochettino, der generelt foretrækker Ander Herrera og Idrissa Gueye på midtbanen.

Den hollandske midtbanemotor har forbeholdt sig i periferien på holdet, hvor det kun er blevet til 11 optrædener og sammenlagt kun spillet 32 procent af samtlige minutter for pariserne. Denne situation er den 30-årige Premier League- og Champions League-vinder ikke tilfreds ved:

- Jeg kan ikke sige, at jeg er fuldt ud glad, udtaler Wijnaldum ifølge hollandske NOS:

- Dette er fordi, at situationen ikke er, som jeg ville have det. Men sådan er fodbold, og jeg er nødt til at lære at tackle det. Jeg er en fighter. Jeg er nødt til at forblive positiv og arbejdere hårdt for at vende det hele på hovedet, udtaler hollænderen, der selv ved, at han kan præstere på topniveau:

- Jeg har spillet meget de seneste år, hvor jeg altid var fit og spillede ret godt. Dette er noget helt anderledes, og det tager tid at vænne sig til. Jeg havde virkeligt glædet mig til at tage et nyt skridt frem, og så sker dette. Det er meget svært for mig, siger Wijnaldum afslutningsvis.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER