Fodbold nyheder

Mandagens international rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Neymar har mentale udfordringer med fodbolden, og Newcastle-ledelsen skal have opbygget ny struktur. Herunder er mandagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelonas vicepræsident, Rafael Yuste, har afvist, at catalonierene har en chance for at hente den 21-årige norske bomber, Erling Braut Håland, til klubben næste sommer. (Mundo Deportivo)

Den 29-årige brasilianske angriber, Neymar, har udtalt, at VM i Qatar formentligt kan blive hans sidste slutrunde, da angriberen er usikker på, om han har ”den mentale styrke til at foresætte med fodbold mere”. (DAZN via Goal)

FC Barcelona vil sandsynligvis bryde med 24-årige Ousmane Dembélé, hvis franskmanden ikke forlænger sin kontrakt. Derefter vil catalonierene forsøge at lokke den 26-årige engelske Manchester City-angriber, Raheem Sterling, til klubben som en erstatning. (Sport ES)

Juventus vil anvende den 30-årige walisiske midtbanespiller, Aaron Ramsey, som en del af en aftale med Manchester United, der skal skyde den 28-årige franske midtbanespiller, Paul Pogba, til Torino i stedet for. (Mail)

Ramsey har afvist et bud fra Wolverhampton denne sommer, men planlægger nu at forlade Juventus denne vinter, da Newcastle er interesseret. (Calciomercato)

Newcastles nye ejere overvejer at erstatte sin manager, Steve Bruce, men Leicester-manageren Brandan Rodgers, Rangers’ Steven Gerard eller Lucien Favre. (Mail)

Den tidligere RB Leipzig-cheftræner, Ralf Rangnick, er også overvejet af den nye Newcastle-ledelse, der er i spil som potentiel sportsdirektør. (Telegraph)

Den 28-årige italienske midtbanespiller, Marco Verratti, fortæller, at hans intension er at spille resten af sin karriere hos Paris Saint-Germain. (France Info)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik