Mikkel Aarup

Dagens internationale rygter.

Erling Haaland ikke enig med Dormund! Tidligere superstjerne på vej væk? Masser af internationale rygter.
Det norske fænomen Erling Haaland har afvist et kontrakttilbud fra Borussia Dortmund. Det betyder, at Real Madrid nu er favoritter til at få den unge nordmands underskrift. Paris Saint-Germain har også vist interesse for den norske angriber. (Transfer Market Web).

PSV Eindhoven-spilleren Cody Gakpo ser sig selv skifte til La Liga, selvom Bayern München har vist masser af interesse. Cody Gakpo var simret af at blive nævnt med et eventuelt skifte til den tyske storklub, men ser sig selv i La Liga. (Sport1)

Valencia, Rayo Vallecano og Real Betis er nogen af de klubber der jagter Inter-Milans Alexis Sanchez. Den 32-årige Inter-spiller har ikke fået meget spilletid, så mon det er på tide og kigge efter en ny arbejders giver? (Gazzetta dello Sport)

Ac Milan har vist interesse for den 27-årige franske Barcelona-spiller Samuel Umtii, som ikke rigtig er kommet i gang i Spanien efter sommerpausen. (Calcio Mercato)

Torino-spilleren Andrea Belotti kan forlade den italienske klub på fri transfer, når hans kontrakt løber ud til sommer. (Fabrizio Romano)

Dusan Vlahovic som spiller i Fiorentina og Mauro Icardi fra Paris Saint-Germain, er begge på Juventus radar og regner med at skrive under med dem til januar. (Gazzetta dello Sport)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER