Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Mikkel Aarup

Donny Van De beek endelig ud? Liverpool og Marco Asensio? Masser af transferrygter på en fredag formiddag.

Article image
Ritzau-Scanpix

Donny Van De Beek kan være på vej væk fra Manchester United. Rygterne går på, at storklubben vil bruge den 24-årige hollænder i et potentiale bytte i det kommende januar-transfervindue. Den unge hollænder har ikke rigtigt fået chancen i den engelske storklub, hvor han har brugt mere tid på bænken end på banen, siden hans tilgang fra Ajax Amsterdam sidste sommer. (Express).


Liverpool kigger på den 25-årige spanier Marco Asensio, som angiveligt skulle være utilfreds med at være i Real Madrid. (Mirror).

Paul Pogba har sagt han stadig er i kontakt med en tidligere Juventus holdkammerat, men den 28-årige franskmand udtaler, at han stadig er fokuseret på at ende sæsonen godt for Manchester United. (Sport Mediaset).

Chelseas tidligere spiller og manager Frank lampard samt Rangers-manager Steven Gerrard er i spil til at erstatte Steve Bruce som Newcastle-manager. Han rygtes væk fra Newcastle, efter den saudiarabiske fond har overtaget Newcastle United. (Telegraph)

Manchester City er ivrige efter at åbne forhandlinger med Raheem Sterling angående en kontraktforlængelse, da den engelske topklub ikke har nogen tanker om at sælge ham. Den engelske landsholdsspiller har to år tilbage af sin kontrakt med de blå fra Manchester. (Sun)

Barcelona har været ellers været meget ivrige efter at få fingrene i Raheem Sterling fra Manchester City. Barcelona er villige til at tilføje Ousmane Dembele i købet af Raheem Sterling, hvis Sterling ønsker et skifte væk fra England. (El Nacional).


Juventus har sat et prisskilt på deres amerikanske midtbanespiller Weston McKennie. Det skulle angiveligt ligge omkring 223 millioner kroner. Tottenham har angiveligt set sig varme på den unge amerikaner. (Calcio Mercato).

Liverpools belgiske angriber Divock Origi skulle have fået et tilbud om at skifte til Barcelona til det kommende transfervindue til januar. Divock Origi kontrakt udløber næste sommer, så han skal nok til at kigge sig efter en ny klub. (Sun)

Tottenhams Harry Winks kan skifte London-klubben ud med Everton til januar for at få mere spilletid. (Caughtoffside).

Juventus og Inter håber på at skrive under med Leicesters 25-årige midterforsvar Timothy Castagne. (Le Derniere Heure).

Arsenal overvejer at byde på Zenit St. Petersborgs iranske angriber Sardar Azmoun, som er 26 år gammel. London-klubben ser Sardar Azmoun som erstatning for deres franske angriber Alexandre Lacazette, da han har kontraktudløb næste sommer. (Onze Mondial via Teamtalk).

Både Manchester United, Chelsea og Manchester City har set sig varme på den 16-årige angriber Emre Tezgel fra Stoke city. (Star).

Manchester City har også interesse i at skrive under med den 19-årige angriber Mateo Joseph fra Espanyol. Leeds United har også set sig varme på den unge angriber (Mail).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik