Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelseas tyske forsvarsspiller Antonio Rudiger udtaler, at han ikke vil blive distraheret af rygterne, som sætter ham i forbindelse med Bayern München. (Mirror)


Rudigers nuværende kontrakt udløber næste sommer, så Chelsea-manager Thomas Tuchel er opsat på, at Rudiger forlænger snarest muligt, da lokalrivalerne fra Tottenham holder et skarpt øje med forsvarsspilleren. (Express)

Liverpool er stadig interesseret i Torino-forsvarsspilleren Bremer, men får nu konkurrence af Manchester United og Manchester City i jagten på brasilianeren. (Calciomercato, via TeamTalk)

Manchester United forsøger at hente en højreback til januar. Klubben har den 19-årige Rangers-skotte Nathan Patterson og Norwichs Max Aarons, i kikkerten. (90min)

Engelske Harry Winks ønsker at forlade Tottenham på en lejeaftale i januar-vinduet, og den 25-årige midtbanespiller er åben for et skifte til udlandet. (Times)

Southampton jagter en januar-aftale med Fulhams 19-årige portugiser Fabio Carvalho. (TeamTalk)

Bernd Leno er i fare for at blive andenmålmand på det tyske landshold, hvilket gør hans Arsenal-exit til januar, mere sandsynligt. (Fussball.News, via Star)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik