Philip Sinkbæk Jensen

Tirsdagens internationale rygter

Premier League-klubber opsøger alle de same spillere, der stiger i værdi af samme grund. Derudover er Juventus tæt på at forlænge en følelsesramt angriber. Herunder er tirsagens internationale rygter.
Manchester United overvejer at finde en erstatning for Paul Pogba, der meget vel kan blive AC Milans 24-årige ivorianske landsholdsspiller, Franck Kessie. (Calcio Mercato)

Inter er klar til at genoplive sin interesse i Chelseas 30-årige spanske wingback, Marcos Alonso. (Tutto Mercato)

Pogon Szczecins 17-årige polske midtbanespiller, Kacper Kozlowski, der er bliver monitoreret af både Liverpool. AC Milan og RB Leipzig, udtaler sig, at han ikke bliver imponeret over ”store navne”. (Sport Interia)

Monaco har værdisat sin 21-årige franske midtbanespiller, Aurelien Tchouameni, til 297 millioner kroner, der er et transfermål for Juventus og Chelsea. (Calciomercato)

Juventus er ved at færdiggøre en aftale med den 27-årige argentinske angriber, Paulo Dybala, der vil forlænge angriberens kontrakt med klubben til 2025. (Gazzetta dello Sport)

AC Milan er klar til at starte forhandlingerne omkring at forlænge cheftræneren, Stefano Pioli, og hans kontrakt, da hans nuværende aftale kun gælder til sæsonen ud. (MilanNews via Football Italia)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER