Fodbold nyheder

Roma nærmer sig ny aftale med profil

Af Stefan Lindahl

Roma er blevet enige med Lorenzo Pellegrini om en ny aftale, som holder italieneren i hovedstadsklub indtil sommeren 2026.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rom-drengen Lorenzo Pellegrini og hans klub Roma kan snart præsentere en forlængelse af samarbejdet. Det meddeler det italienske medie Gazzetta dello Sport, som bekræfter, at forhandlingerne er afsluttet, og det derfor er en realitet med en ny aftale.


Ifølge mediet skriver romernes anfører under på en aftale, som løber frem til sommeren 2026. Derudover kan Pellegrini også se frem til en lønstigning. Det er dog ikke en bemærkelsesværdig stor stigning. Angiveligt vil Pellegrini med den nye aftale gå fra en årsløn på 33,9 mio. kroner til 34,7 mio. kroner.

Den 25-årige midtbane-profil er et produkt af Romas ungdomsakademi. Han var i perioden 2015 til 2017 på en lille afstikker til Sassuolo, men Roma endte med at hente italieneren hjem igen. I 161 Roma-kampe har Pellegrini scoret 27 mål og leveret 36 assist. Tre af de scoringer er faldet i fem Serie A-kampe i indeværende sæson.

Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik