Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Kasper Leif Pedersen

Manchester City er på udkig efter ny forsvarspiller, Tottenham er allerede på udkig efter en ny manager, mens Timo Werner kæmper om sin fremtid på Stamford Bridge. Herunder er lørdagens engelske rygter.

Article image

Den engelske landsholdspiller Raheem Sterling står stadig foran en usikker fremtid for Manchester City på trods af balladen med manager Pep Guardiola.(Telegraph)


Manchester United-manager, Ole Gunnar Solskjær, har fortalt Jadon Sancho til at være mere direkte i sit spil. Den 21-årige kant mangler stadig at kontribuere med et mål. (Mirror)

Dusan Vlahovic, der til dagligt tørner ud for Fiorentina og Serbien, drømmer om et skifte til Manchester City. Den 21-årige var rygtet til dem over sommeren. (Gazzetta dello Sport)

Timo Werner kæmper om sin fremtid I Chelsea, efter han har haft svært ved at finde målform siden Romelu Lukakus ankomst. (London Evening Standard)

Everton overvejer et bud på Newcastle-midtbanespilleren, Sean Longstaff, i vinter transfervinduet. (Independent)

Tottenham har deres tidligere manager, Mauricio Pochettino, i kikkerten, hvis de skulle fyre Nunu Espirito Santo. (Football Insider)


Arsenal vil købe Napolis kaptajn og italienske angriber, Lorenzo Insigne, som stadig ikke har underskrevet en ny kontrakt. (Corriere dello Sporto)

Chelsea er også interesseret i Napoli-kaptajnen, hvis han gerne vil forlade sin barndomsklub. (Mail)

Den engelske forsvarsspiller, Axel Tuanzebe, er interesseret i at gøre sit låneophold til Aston Villa fra Manchester United, permanent. (Birmingham Mail)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik