Daniel Fisker

Torsdagens internationale rygter

Erling Haaland forlader efter sigende Borussia Dortmund næste sommer, mens forsvarstalentet Jules Kounde tilsyneladende er kommet sig over et mislykket sommerskifte.
Erling Haaland forlader Borussia Dortmund næste sommer – som følge af en aftale mellem agenten Mino Raiola og Bundesliga-klubben. Den norske målmaskine foretrækker et skifte til Real Madrid. (ESPN)

FC Barcelona-midtbanespilleren Frenkie de Jong mener ikke, at det løser noget som helst at fyre klubbens træner Ronald Koeman. (Goal)

Det franske forsvarstalent Jules Kounde understreger, at han er totalt fokuseret på Sevilla – efter et mislykket sommer-skifte. (Star)

Fiorentina-præsidenten Rocco Commisso har anerkendt, at klubben i øjeblikket har svært ved at overbevise det ombejlede angrebstalent Dusan Vlahovic om at underskrive en ny kontrakt med klubben. (Express)

I Juventus er man parat til at placere Fiorentinas 21-årige angriber Dusan Vlahovic øverst på klubbens ønskeliste. (Calciomercato)

Lorenzo Insigne har understreget, at der stadigvæk er masser af tid til at diskutere en ny kontrakt med Napoli, selvom den 30-årige italieners nuværende kontrakt udløber til sommer. (Sky Sports Italia)

AS Roma-midtbanespilleren Lorenzo Pellegrini, som rygterne blandt andet sender til Real Madrid, ser ud til at forlænge sin kontrakt med den italienske hovedstadsklub, hvilket efter al sandsynlighed vil betyde, at frikøbsklausulen på 223 millioner kroner bliver slettet. (ESPN)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER