Philip Sinkbæk Jensen

Tirsdagens internationale rygter

Matthijs de Ligt kan indgå i en kæmpe handel, der sender to topspiller i den anden retning. Herunder er tirsdagens internationale rygter.
Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, har afvist rygterne omkring sydtyskerne, der gerne vil købe Chelsea 28-årige tyske midtstopper, Antonio Rüdiger. (DAZN via MailOnline)

Real Madrid overvejer et byde på den 22-årige spanske back, Pedro Poro, der i øjeblikket er på lån i Sporting Lissabon fra Manchester City. (O Jogo)

Everton-manageren, Rafael Benitez, ønsker at hente 29-årige Isco og 23-årige Luka Jovic til Goodison Park fra Real Madrid på nogle korte lejeaftaler til januar. (Defensa Central)

FC Barcelona forholder sig interesseret i at tilknytte den 22-årige hollandske Juventus-midtstopper, Matthijs de Ligt, og vil i samme ombæring tilbyde den 29-årige tyske målmand, Marc-André ter Stegen og den 27-årige hollandske angriber, Memphis Depay, med in handlen. (Calciomercato)

FC Barcelona er også interesseret i at tilknytte den 17-årige svenske Hammerby-midtbanespiller, Williot Swedberg. (Expressen)

Club Brügge-angriberen, Noa Lang, er åben for at skifte til Arsenal, men ’the Gunners’ møder konkurrence fra AC Milan for den 22-årige hollænders underskrift. (Voetbal24 via Mirror)

Borussia Dortmunds bestyrelsesformand, Hans-Joachim Watzke, fortæller at Real Madrid er klubben, der forfører 21-årige Erling Braut Håland, når nordmanden skal beslutte, hvor fremtiden ligger. (AS)

Dortmund og Hoffenheim monitorerer den 17-årige engelske West Bromwich-angriber, Reyes Cleary)

Den 32-årige Roma-midtbanespiller, Steven Nzonzi, er tæt på at lukke en aftale med den qatarske klub Al Rayyan. Det lokale transfervindue er åbent til og med den 30. september, og franskmanden har kontraktudløb med Roma i 2022. (Calciomercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER