Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Der er uvisheder for mange af Premier Leagues storspilleres fremtider. Dette vil flere klubber rykke på med lukrative aftaler. Herunder er tirsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har omlagt sin opmærksomhed på Leeds’ 25-årige engelske midtbanespiller, Kalvin Phillips, efter at have mindsket interessen for at hente West Hams 22-årige engleske midtbanespiller, Declan Rice. (Star)


West Ham planlægger at sælge Rice for omkring 785 millioner kroner, da en stor transfer skal findes som erstatning. (Football Insider)

Liverpool og Manchester United er få af de engelske hold, der monitorerer situationen for den 24-årige ivorianske AC Milan-spiller, Franck Kessie, der netop har afvist en kontraktforlængelse i Milano. (90min)

Chelsea kunne have sparet 418 millioner kroner ved at lade Timo Werner skifte til Manchester United, som den 25-årige tysker selv gerne ville. (Express)

Den 24-årige brasilianske Everton-angriber, Richarlison, har indrømmet, at han er usikker omkring sin fremtid, da der er spekulationer omkring angriberen, der måske vil forlade klubben. (Liverpool Echo)

Crystal Palace holder øje med Evertons 23-årige engelske midtbanespiller, Tom Davies, da der er uvished omkring fremtiden for englænderen. (Football Insider)


Den 19-årige Aston Villa-midtbanespiller, Jacob Ramsey, har udviklet sig til at være et transfermål for Manchester City, der nu holder et vågent øje med den unge englænder. (Fichajes)

Den 33-årige spanske midtbanespiller, Juan Mata, overvejer sin fremtid, da det ikke er blevet til mange spilminutter hos Manchester United i denne sæson. (Manchester Evening News)

Thierry Henry udtaler, at den potentielle nye Arsenal-ejer, Daniel Ek, blot afventer et svar på sit bud på at købe Arsenal. (Sky Sports)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE