Europa: Champions League
FT
2 - 0
(1 - 0)
Paris SG
Manchester C
I. Gueye (8), L. Messi (74)
Torsten Brix

Optakt: PSG – Manchester City

Gigantisk møde imellem to af verdens største klubber – eller rettere nyrige klubber - når Sheik Mansour og Nasser Al-Khelaifs nye ”lejetøj” mødes.
Kommentar
Tirsdag aften er der stormøde, når Manchester City rejser til Paris for at møde de kraftigt oprustede PSG. Det er et møde imellem Premier Leagues rigeste klub overfor Frankrigs nyrige klub – så altså et møde imellem Sheik Mansour og Nasser Al-Khelaif.

Selvom PSG-ejer Al-Khelaif ikke mangler noget, er hans formue faktisk tre gange mindre end Mansours, men det har ikke været til se i sommerens transfervindue. Eller har det? Selvom den franske hovedstadsklub hentede spillere som Georginio Wijnaldum, Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma og Achraf Hakimi, så er det altså kun sidstnævnte, der har kostet penge i overgangssum.

Helt anderledes forholder det sig i Manchester City, hvor manager Pep Guardiola har brugt vanvittige 8.000.000.000 kroner, siden han ankom til Premier League - blandt andet på spillere som John Stones (Everton), Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), Kyle Walker (Tottenham), Benjamin Mendy (Monaco), Riyad Mahrez (Leicester), Rodri (Atletico Madrid), Joao Cancelo (Juventus), Ruben Dias (Benfica), Nathan Ake (Bournemouth) og Jack Grealish (Aston Villa).

Alle disse spillere har kostet over 400 millioner kroner, mens PSG kun fem gange har købt spillere til over 400 millioner kroner. PSG har to gange sprængt banken ved at købe Neymar og Kylian Mbappe, mens de andre tre er Edinson Cavani (SSC Napoli), Ángel Di María (Manchester United) og føromtalte Achraf Hakimi (Inter).

Flere af disse spillere kan blive hovedpersoner, når denne kæmpe kamp skal spilles, og i den sammenhæng må man ikke glemme, at der blot er tale om en gruppespilskamp…


Karantæner og skader:
PSG
På det franske hold er der fortsat usikkerhed omkring Sergio Ramos, Marco Verratti, Colin Dagba og Layvin Kurzawa.

Manchester City
På Pep Guardiolas hold er John Stones, Oleksandr Zinchenko og Kevin De Bruyne tvivlsomme.


Bud på kampens profil:
Rúben Dias blev i august udnævnt til 2020/21-sæsonens bedste forsvarsspiller i Champions League, og han kan meget vel få en travl aften, når modstandernes angribere blandt andet er Lionel Messi, Kylian Mbappe og Neymar.


Bud på kampens resultat:
Malet henover den lækre kamp står med fed skrift, at opgøret også er en kamp imellem to klubber, der fornyelig er blevet opkøbt og har været igennem voldsomme ændringer i den forbindelse. I den omvæltning virker det til, at Manchester City er længere fremme, og helt banalt virker det ikke til, at PSG-holdet efter sommerens store ændringer er helt sammenspillet endnu. PSG havde f.eks. i første CL-gruppespilskamp imod Club Brugge store problemer. Selvom det næsten er umuligt at spå om resultatet af denne kamp, da der er så mange spændende spillere, der kan afgøre opgøret på begge hold, så forventer Indkast, at Manchester City vinder 2-1 og dermed slår PSG, som de også gjorde i sidste Champions League-sæson.

Kampen vises på TV3+.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER