Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 2
(0 - 1)
Real Madrid
Sheriff
K. Benzema (65)
D. Yakhshibaev (25), S. Thill (90)
Emre Arslan

Optakt: Real Madrid - Sheriff Tiraspol

Sheriff Tiraspol har fået en drømmestart efter sejren på 2-0 i første runde. Nu venter der en endnu sværere opgave, når de gæster favoritterne fra Madrid.
Kommentar:
Sheriff Tiraspol har en svær opgave foran sig når de gæster Santiago Bernabeu. Efter den overraskende 2-0 sejr mod Shakhtar skal truppen fra Moldova igen håbe på en stor europæisk aften.

Sheriff Tiraspol vandt i weekenden 0-7 på udebane i deres hjemmelige liga. En liga som de i sidste sæson vandt med 99 point. Et stærkt spillende mandskab som har vundet ligaen fem år i træk og et hold som er i gang med en flot sæson i Champions League. Tiraspol møder op til opgøret med stor selvtillid. Dels på grund af, at de i kvalifikationen har besejret hold som Rød Stjerne og Dinamo Zagreb og slået Shakhtar Donetsk i første runde af dette års Champions League.

Real Madrid møder dog også op til opgøret med god form. Real Madrid fører La Liga efter de første syv runder og er ubesejret i deres seneste 12 kampe i alle turneringer. Kongeklubben behøver ingen introduktion, de er historisk suveræne i turneringen. De startede gruppespillet med en flot sejr på udebane med cifrene 0-1 mod Inter.
Hvilket vil sige, at det er et formstærkt spansk hjemmehold, der møder op til opgøret, og med stor forventning er Real Madrid dem der har de bedste kort på hånden forud for tirsdagens opgør.



Karantæner og skader:
Real Madrid
Daniel Carvajal (Lægmuskelskade)
Dani Ceballos (Ankelskade)
Toni Kroos (Lyskeskade)
Marcelo (Muskelskade)
Ferland Mendy (Muskelskade)
Alaba (Skade) (Tvivlsom)
Bale (Lårskade) (Tvivlsom)
Jovic (Skade) (Tvivlsom)

FC Sheriff Tiraspol
Alexandr Belousov (Skade)
Evgheni Plesco (Røde kort)
Keston Julien (Skade) (Tvivlsom)
Moussa Kyabou (Skade) (Tvivlsom)



Bud på kampens profil:
Den blot 21-årige brasilianer, Vinicius Junior, har som kantspiller været leveringsdygtig med mål og assists for Real Madrid i denne sæson. Brasilianeren er noteret for fem mål og to assist i syv kampe denne sæson. Vinicius er lynhurtig og kan drible. Tiraspol-forsvaret får en lang aften med Vinicius, der altid er hurtig på bolden, og meget god til at finde sin medspiller Benzema i denne sæson.

Altså et bud på kampens profil er derfor Vinicius Junior, der altid er klar på lidt samba-tricks til at drive gæk med Sheriff Tiraspol-forsvaret. Den unge kant behøver ikke meget plads eller hjælp til at skabe chancer, og derfor skal han nok komme med et par kampafgørende aktioner.



Bud på kampens resultat:
Real Madrid tager til denne kamp som kæmpe favoritter, hvor Sheriff Tiraspol efter al sandsynlighed kommer til at indkassere mål. Man kan argumentere for, at mandskabet fra Moldova ikke har mødt den sværeste modstand i den igangværende sæson, hvor Real Madrid nok bliver klubbens største udfordring til dato. Det skal dog ikke udelukkes at Sheriff Tiraspol kan lave et mirakel-resultat, da de er i gang med deres bedste sæson nogensinde. Derfor bliver buddet herfra, at Real Madrid vinder 2-0 over Sheriff Tiraspol.

Kampen spilles tirsdag den 27. september på Santiago Bernabeu i Madrid og sparkes i gang klokken 21. Kampen kan ses på Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER