Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image

Liverpool er stadig interesseret i at hente West Hams engelske offensivspiller Jarrod Bowen. Liverpool bød angiveligt 173 millioner kroner for Bowen i sommerens transfervindue. (Liverpool Echo)


Real Madrids spanske midtbanespiller Marco Asensio, er også på Liverpools ønskeliste. (Fichajes)

Den portugisiske manager Paulo Fonseca udtaler, at hans overtagelse af managerposten i Tottenham kollapsede, fordi klubbens sportsdirektør Fabio Paratici ønskede, at Spurs skulle spille defensiv fodbold. (Telegraph)

Tottenham kan være klar til at skille sig af med den franske midtbanespiller Tanguy Ndombele. Det skal ske i en byttehandel med Manchester United, som sender Anthony Martial den anden vej. (Express)

Chelseas tyske forsvarsspiller Antonio Rudiger, vil ikke forhaste en beslutning om fremtiden, men ønsker en markant lønstigning, hvis han skal blive på Stamford Bridge. (90min)

Arsenal er forberedt på at miste den franske angriber Alexandre Lacazette gratis, når han kontrakt udløber denne sommer. Atletico Madrid har allerede vist interesse i den 30-årige angriber. (Le10 Sport)


Manchester United har kontaktet FC Barcelona med henblik på at hente franske Ousmane Dembele. (El Nacional)

Everton var interesseret i Newcastles engelske midtbanespiller Sean Longstaff i sommer. Everton kan forhandle direkte med Longstaff til januar, når den 23-årige englænder går ind i de sidste seks måneder af sin Newcastle-kontrakt. (Liverpool Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE