Fodbold nyheder

Efter salg af James Rodrigues: Everton kan rykke på Manchester United-flop

Af Asbjørn Steffensen

Everton er angiveligt interesserede i at hente Donny van de Beek, der ikke har slået til i Manchester United.

Onsdag kunne Everton afsløre at colombianske James Rodrigues skiftede til Al-Rayyan SC fra Qatar. Den 30-årige midtbanespiller kom til Everton sidste sommer, men skader og form har gjort, at han aldrig slog igennem i Premier League. Hans afsked efterlader både en masse plads i Evertons lønbudget men også et kreativt hul, der skal udfyldes på midtbanen.


Ifølge det lokale medie, Liverpool Echo, har manager i Everton Rafael Benitez udset sig hollandske Donny van de Beek til at skulle tage over for James i Everton. Klubben forsøgte i sommerens transfervindue at lokke den tidligere Ajax-spiller til dog uden held.

Til januar, når vinterens transfervindue åbner, vil Everton dog gøre et forsøg igen på at hente van de Beek. Hollænderen har langt til spilletid i Manchester United og virker ikke til at indgå i manager Ole Gunnar Solskjærs planer.

Donny van de Beek blev hentet til Old Trafford fra Ajax i sommeren 2020 men har siden sin ankomst kun spillet 39 kampe og snitter kun 40 minutter pr kamp. Hollænderen har først kontraktudløb med Manchester United i 2025, så han bliver en dyr fornøjelse for Everton.

Mere om Donny van de Beek

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik