Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

FC Barcelona har udset sig den belgiske landsholdstræner som potentiel erstatning for kriseramte Ronald Koeman. Herunder er torsdagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Basel overvejer at byde på den 28-årige tyske Liverpool-målmand, Loris Karius. (Bild)

FC Barcelona skal indløse en frikøbsklausul på 13 millioner kroner, hvis klubben skal løsrive den 48-årige spanske træner, Roberto Martinez, fra sin cheftrænerkontrakt hos det belgiske landshold. (Sport)

Martinez har dog lagt en dæmper på rygterne omkring ham som ny FC Barcelona-træner og som potentiel erstatning for den nuværende 58-årige hollænder, Ronald Koeman, der er i vælten for efter utilstrækkelige resultater. (Eurosport)

Bayern München er interesseret i at tilknytte den 28-årige tyske centerback, Antonio Rüdiger, men for nu ønsker Chelsea-spilleren at blive enig med Chelsea om en ny kontrakt. (Bild)

To Premier League-klubber samt topklubber i både Italien og Tyskland, er interesseret i underskriften fra den 18-årige amerikanske FC Dallas-angriber, Ricardo Pepi. (90min)

FC Barcelona-scouts har holdt øje med den 20-årige engelske Brighton-målmand, Carl Rushworth, der i øjeblikket er på leje i Walsall. (Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik