Konrad Cornelius Rasmussen

Juventus og Atletico Madrid på jagt efter kæmpe Arsenal-talent

Arsenal har igen fået en svingende start på sæsonen, hvor spillet ikke har levet op til de forventninger, der har været til London-klubben. Nu kan Arsenal så miste en af deres helt store profiler.
Bukayo Saka er spilleren, der ifølge flere medier kan være på vej væk fra den røde del af London. Den unge englænder har sammen med resten af holdet i Arsenal, fået en meget svingende start på sæsonen, og Saka har ikke kunne ramme tidligere tiders niveau.

Nu kan Saka dog få sit store skifte. Juventus og Atletico Madrid virker til at være de mest oplagte bejlere. Interessen kommer efter det flotte EM som Bukayo Saka spillede i sommer. De to klubber skal dog ikke regne med at få den 20-årige englænder for en slik. Arsenal vil eftersigende kræve omkring 43 millioner pund for midtbanespilleren. Det svarer til omkring 375 millioner kroner.


Unge Saka, der blev skurken i straffesparkskonkurrencen i EM-finalen mod Italien, har spillet 94 kampe for Arsenal. I de kampe har han scoret 12 mål og lavet 21 oplæg.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER