Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Fiorentina er stædig med sin serbiske bomber, og Bukayo Saka går en lysere fremtid end Arsenal i møde. Herunder er tirsdagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid planlægger at byde på den 27-årige Paris Saint-Germain-forsvarsspiller, Marquinhos, der er på kontrakt med pariserne til 2024. (Fichajes)

Fiorentina forsøger at tilbyde den 28-årige serbiske angriber, Dusan Vlahovic, en ny aftale eftersom at bomberen er sat i forbindelse med Tottenham allerede seneste sommer. (Gazzetta dello Sport via Sport Witness)

Inter vil gerne skille sig af med den 32-årige chilenske angriber, Alexis Sanches, hvor både Rel Betis og Sevilla har udtrykt sin interesse i den tidligere Manchester United-spiller. (InterLIve)

Roma er interesseret i at gøre en handel på den 22-årige portugisiske Manchester United-højre back, Diogo Dalot, som kan udføres til januar. (Calciomercato)

Juventus og Atletico Madrid er nogle af de klubber, der holder øje med Arsenals 20-årige engeæske landsholdskantspiller, Bukayo Saka. (Calciomercato)

Leeds forbliver interesseret i Club Brügges 22-årige hollandske kantspiller, Noa Lang. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik