Fodbold nyheder

Milan-profiler misser Juve-kamp

Af Stefan Lindahl

Når AC Milan søndag aften møder Juventus i Serie A, bliver det uden flere af klubbens profiler, som er ude med skader.

Article image
Ritzau-Scanpix

I år er ingen undtagelse, når snakker falder på AC Milan og skader. Når Milano-klubben i morgen spiller på udebane mod Juventus i Serie A’s fjerde spillerunde bliver det uden back-profilen Davide Calabria, de to angribere Olivier Giroud og Zlatan Ibrahimovic samt midtbanespillerne Rade Krunic og Tiemoué Bakayoko. Andrea Conti og Junior Messias vil heller ikke deltage i opgøret. Det meddeler Sky Sport Italia.

Med de mange skader i klubben forventes det, at Milan vil starte med Alessandro Florenzi på højre back og endnu engang med Ante Rebic fra start på toppen, som det har været tilfældet for milaneserne både mod Lazio i sidste weekend og Liverpool i midtugens Champions League-kamp. Ifølge Football Italia betyder fraværet af både Giroud og Ibrahimovic, at den nye Milan-angriber Pietro Pellegri, som klubben i sommerens transfervindue lejede i AS Monaco, kan få sin debut i Torino.

Rebic, som forventes at starte som central angriber, har i de to seneste kampe på positionen leveret to assist og en enkel scoring. Den store mangel bliver for Milan på højre backen, hvor Calabria i sæsonens tre første Serie A-kampe blot har bygget på, i forhold til sine præstationer i sidste sæson. Når Alessio Romagnoli ikke har været på banen i denne sæson, har Calabria båret anførerbindet i Milan. Det gjorde han også i milanesernes første Champions League-kamp siden 2014 onsdag aften på Anfield mod Liverpool.

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik