Fodbold nyheder

Klopp indrømmer: Svært at fortælle det til stjernen

Af Niels Nedergaard

Liverpool-manager Jürgen Klopp havde svært ved at overbringe nyheden til Virgil Van Dijk om, at han skulle sidde på bænken mod AC Milan i Champions League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Normalt ville man tro, at den hollandske forsvarsklippe Virgil Van Dijk ville være en sikker mand på holdkortet i Liverpool, men sådan gik det ikke til onsdag aften, da holdet mødte AC Milan i Champions League.


Her var det i stedet Joel Matip og Joe Gomez, der dannede duoen i midterforsvaret for den engelske storklub. Nu indrømmer holdets manager, Jürgen Klopp, at det var svært for ham at give beskeden til Van Dijk om, at det var andres tur til at spille fra start.

- Det er rigtig svært at fortælle til det til spillere som Virgil van Dijk, at de ikke skal spille. Men man er nødt til at passe på i situationer som disse, og vi har mange spillere i forsvaret, der er på vej tilbage fra skader, forklarede Klopp på pressemødet efter kampen ifølge Liverpool Echo.

Virgil Van Dijk var ude det næste af sidste sæson med en slem skade, da han kom slemt til skade i en af efterårets tidlige kampe i Premier League mod rivalerne fra Everton, hvor han stødte grimt sammen med Everton-målmand Jordan Pickford.

Man kan derfor muligvis godt forstå Jürgen Klopp, hvis han ønsker at skåne sin hollandske verdensstjerne fra at spille hver eneste kamp.

Virgil Van Dijk sad på bænken i hele opgøret mod AC Milan. Han får dog mulighed for en plads i startopstillingen, når Liverpool på lørdag brager sammen med Crystal Palace hjemme på Anfield i Premier League.

Mere om Virgil van Dijk

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE