Fodbold nyheder

Legende sviner PSG-stjerner

Af Niels Nedergaard

Den tidligere Liverpool- og Manchester United-stjerne Michael Owen er alt andet end imponeret over Paris Saint Germains fronttrio, Lionel Messi, Kylian Mbappé og Neymar.

Article image

Alles øjne var onsdag aften rettet mod det stjernespækkede PSG-mandskab i opgøret mod Club Brügge, hvor fronttrioen hed ingen ringere end Lionel Messi, Kylian Mbappé og Neymar. Stjernerne skuffede dog fælt, og den franske storklub måtte rejse hjem med blot et enkelt point i bagagen.

Onsdagens præstation vækker varme hos den tidligere Liverpool-legende og Manchester United-profil Michael Owen, der ikke ligefrem er imponeret over de tre verdensstjerner. I stedet sender han en sviner mod fronttrioen, som han ikke mener gør noget godt for PSG-holdet.

- I mine øjne gør de tre sammen holdet svagere, og jeg forstår ikke rigtigt, hvorfor de anses for at være en af favoritterne. Jeg synes, at de engelske hold er meget, meget bedre, fortalte Michael Owen onsdag aften i engelske BT Sports nedtakt efter kampen mod Brügge.

Altså hårde ord fra Michael Owen, der var klar i mælet og langede ud efter de tre verdensstjerner. Det var desuden første gang, at fodboldverdenen fik Messi, Mbappé og Neymar at se fra start, men det blev aldrig det festfyrværkeri, som mange måske havde håbet på at få at se med lækre detaljer og flotte mål.

I stedet måtte PSG altså tage sig til takke med et enkelt point, da kampen endte 1-1 i det belgiske, og det kan måske blive dyrt for den franske storklub. Den anden store favorit i gruppen, Manchester City, tog nemlig en storsejr på hele 6-3 over tyske RB Leipzig.

I næste runde slår de to storklubber netop klinger, når PSG får besøg af netop Manchester City, og her er der ikke plads til slinger i valsen for Mauricio Pochettinos tropper.

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik