Fodbold nyheder

Bayern-bombe: Underskriver ny konkrakt trods Manchester United-interesse

Af Philip Sinkbæk Jensen

Leon Goretzka skriver under på en ny kontrakt med Bayern München, der løber til 2026.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 26-årige tyske landsholdsmidtbanespiller, Leon Goretzka, var knapt gået ind i sit sidste år af sin kontrakt med Bayern München får at sydtyskerne måtte reagere og tilbyde en femårig kontraktfornyelsen. Muskelbundtet skrev under unde betænkeligheder, og er nu officielt Bayern-spiller til 2026.


Dette var til trods for, at Goretzka var på ønskelisten hos Manchester United allerede ved seneste transfervindue. Den stærke midtbanespiller har markeret sin suverænitet i München siden sin frie transfer fra Schalke 04 til Bayern i 2018, hvor det er blevet til et hav af triumfer.

Tre Bundesliga-titler, Champions League i 2019/2020, to tyske pokaltriumfer, vinder af VM for klubhold, vinder af Super Cup samt vinder af den tyske Super Cup to gange. Goretzka søger egentligt ikke de samme udfordringer i en ny klub, for hvorfor skulle han dog gøre det?

- Vi har vundet alt, der er at vinde over de sidste tre år. Hvad der ville være endnu bedre end at vinde disse titler, vil være at gentage disse succeser. Vi ønsker at bygge op omkring denne målsætning de næste mange år, udtaler Leon Goretzka sig til Bayerns eget medie ovenpå kontraktfornyelsen.

- Kombinationen af venskaber og være i stand til at vinde titler er noget, som du ikke finder andre steder i Europa, forsikrer Goretzka om motivationen for at blive i klubben.

Det er blevet til 25 mål og 26 assists i 118 kampe for Bayern München samt 38 kampe med 14 mål til følge på det tyske landshold.Mere om Leon Goretzka

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE