Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Robert Lewandowski kan være på vej til en genforening med en Premier League-tysker, og Lautaro Martinez har det ikke så ringe i Inter alligevel. Herunder er torsdagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool har udviklet sig til at være en plausibel destination for den 33-årige polske angriber, Robert Lewandowski, der forventes at forlade Bayern München efter denne sæson. (Fichajes)

Chelsea-centerbacken, Antonio Rüdiger, kan blive solgt for at få råd til Sevillas 22-årige centerback, Jules Koundé. Den 28-årige tysker ønskes både i Paris Saint-Germain og Real Madrid, men er dog stadigvæk en nøglespiller hos Chelsea. (Football 365)

Rüdiger har afvist Chelseas lønforhøjelse, hvilket kunnet have indbragt tyskeren 1,2 millioner kroner om ugen. Afvisningen har også tiltrukket Bayern München og Juventus’ bevågenhed omkring tyskeren kontraktudløb til sommer. (Telegraph)

FC Barcelona identificerede den 30-årige Leeds-angriber, Rodrigo, som et muligt transfer-deadline-mål denne sommer, men Leeds kunne ikke stå inde for Barcelonas spredehaglsmetode fro den spanske landsholdsspiller. (The Athletic)

Inter-angriberen, Lautaro Martinez, er blev rapporteret til at underskrive en ny kontrakt med Milano-klubben, hvilket betyder, at Arsenal og Tottenham er nødt til at finde de helt store bud frem, hvis ikke at den 24-årige argentiner skal bestemme sig for at forny sin kontrakt i Italien. (Gazzetta dello Sport)

Parisa Saint-Germain er kun villig til at sælge den 22-årige franskemand, Kylian Mbappé, til rivalerne fra Real Madrid, hvis den 21-årige brasilianske kantspiller, Vinicius Junior, bliver inkluderet i aftalen. (Here We Go-podcast via Sport Bible)

Den 29-årige spanske Real Madrid-midtbanespiller, Isco, udvikler i stigende grad en frustration under at være fravalgt af manageren, Carlo Ancelotti, og kan derfor allerede sikre sig et skifte væk fra klubben til januar. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik