Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

West Ham har prissat klubbens største stjerne, mens Manchester United – via Cristiano Ronaldos agent Jorge Mendes – er på udkig i FC Barcelona.

Article image
Ritzau-Scanpix

West Ham har prissat klubbens største stjerne – Declan Rice. ”The Hammers” forlanger mindst 872 millioner kroner for 22-årige Declan Rice. (football.london)


Chelsea forbereder i øjeblikket en ny kontrakt til Mason Mount, hvilket vil betyde, at den 22-årige englænder kommer til at tjene 1.300.000 kroner om ugen. (90min)

Manchester Uniteds tidligere engelske U21-landsholdsspiller Axel Tuanzebe er interesseret i at blive i Aston Villa, hvor han i denne sæson er lejesvend for tredje gang. (Sun)

Bayern München arbejder i øjeblikket på at købe Timo Werner i Chelsea, når januar-transfervinduet åbner. (Football Insider)

Paul Pogba, som rygterne har sendt til Paris Saint-Germain og Real Madrid, hælder nu til at forlænge sin kontrakt i Manchester United – efter Cristiano Ronaldos tilbagevenden til klubben. (Athletic)

Leicester City er nu interesseret i Manchester United-midtbanespilleren Jesse Lingard. (Fichajes)


Chelsea kan tænkes at købe to forsvarsspillere i Inter. 22-årige Alessandro Bastoni og 26-årige Milan Skriniar sættes i øjeblikket i forbindelse med Champions League-mestrene. (Mediaset)

Tottenham har sendt et bud til Milano, selvom det endnu er usikkert, hvorvidt Premier League-klubben vil købe AC Milan-midtbanespilleren Franck Kessie, når januar-transfervinduet åbner. Det er således også en mulighed, at Tottenham vil satse på at hente den 24-årige ivorianer på en fri transfer, når han har kontraktudløb næste sommer. (Calciomercato)

I AC Milan er man dog sikker på, at Franck Kessie også spiller for ”I Rossoneri” efter den igangværende sæson. (Tutto Mercato)

Liverpool har tilsyneladende fået øjnene op for den 21-årige Nice-angriber Amine Gouiri, om Jürgen Klopp er ivrig efter at få fingrene i. (Fichajes)

Manchester United har – via Cristiano Ronaldos agent Jorge Mendes – forhørt sig om muligheden for at få fingrene i FC Barcelonas stortalent Ansu Fati. (Mundo Deportivo)

I Tottenham var man villig til at sælge midtbanespilleren Harry Winks denne sommer, men kun hvis en interesseret klub havde været villig til at betale 349 millioner kroner. (Times)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik