Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Pep Guardiola er interesseret i endnu en engelsk midtbaneprofil, mens en række Premier League-klubber fortsat er interesserede i svenske Alexander Isak, som dog har forlænget sin kontrakt med Real Sociedad.

Article image

Manchester City-manageren Pep Guardiola er interesseret i at få fingrene i Leeds Uniteds midtbaneprofil Kalvin Phillips, inden næste sæson bliver sparket i gang. (Fichajes)


FC Barcelona går efter RB Leipzigs midtbanekreatør Dani Olmo, som Manchester United, Juventus og Bayern München dog også er interesserede i. (Marca)

Leicester City-forsvareren Wesley Fofana har understreget, at Real Madrid er verdens største klub. Det er således den 20-årige franskmands drøm at spille for Real Madrid. (Marca)

Det lykkedes ikke for Everton at komme af med James Rodriguez, fordi den colombianske playmaker kan prale af en ugeløn på 2,2 millioner kroner. (Football Insider)

FC Barcelona er interesseret i Leicester City-midtbanespilleren Youri Tielemans, selvom den catalanske storklub ikke ligefrem ser den 24-årige belgier som en prioritet. (Mundo Deportivo)

Everton er alene i kapløbet om Rangers-højrebacken Nathan Patterson, når det næste transfervindue åbner. Liverpool har således trukket sig fra kampen om den 19-årige skotte. (Sun)


Den engelske U21-landsholdsspiller Dwight McNeil har understreget, at han er glad i Burnley. Han løfter samtidig sløret for, at han ikke fik tilbud fra andre klubber, selvom rygterne sendte den talentfulde midtbanespiller væk fra Turf Moor. (Lancs Live)

En række Premier League-klubber er fortsat interesserede i Alexander Isak, selvom den 21-årige svensker har underskrevet en ny og langvarig kontrakt med Real Sociedad. Arsenal og Chelsea er blandt de klubber, som har vist interesse for nylig. (Fichajes)

Tottenham Hotspur har taget hul på forhandlingerne med Ajax om muligheden for at få fingrene i den 20-årige forsvarsspiller Jurrien Timber. (Todofichajes)

AC Milans Franck Kessie har tiltrukket sig interesse fra FC Barcelona, men den catalanske storklub skal konkurrere med Liverpool, Tottenham og Paris Saint-Germain. (Mundo Deportivo)

Den 21-årige angriber Dusan Vlahovic, som Tottenham og Atlético Madrid bejlede til i løbet af sommeren, forhandler i øjeblikket med Fiorentina om en kontraktforlængelse. (Fabrizio Romano)

Den franske playmaker Houssem Aouar har underspillet de rygter, som sender den 23-årige franskmand til Arsenal. Han vil i stedet hjælpe Olympique Lyon med at kvalificere sig til Champions League. (Metro)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik